Add this: 

Branchenyt

Endnu et gennembrud fra SCANPAN

Den nye non-stick belægning fra SCANPAN - Stratanium - har helt enestående egenskaber og vil overleve enhver anden non-stick flere gange.

Endnu et gennembrud

Med introduktionen af den nye Stratanium-belægning, bryder SCANPAN endnu engang grænserne for, hvad en non-stick-overflade kan. Det er lykkedes at udvikle en overfladebelægning, som forener non-stick-egenskaber, slidstyrke og enestående stegeevner.

Med Stratanium er det for eksempel ikke nødvendigt at bruge fedtstof, når du steger. Heller ikke for at opnå den helt rigtige stegeskorpe. Det betyder, at Stratanium ikke kun bidrager til en sundere livsstil, men også gør det muligt at stege sine retter som en professionel.

Som en del af det omhyggelige udviklingsarbejde, der har varet mere end 2 år, har Stratanium-belægningen været igennem en lang række test. De viser, at der særligt er tre gode grunde til, at du skal vælge en non-stick-pande eller -gryde med Stratanium-belægning:

  1. Stegeegenskaberne er helt fantastiske, og du får den helt rigtige stegeskorpe på dit kød.
  2. Du kan stege uden fedtstof og kan tilberede sundere retter.
  3. Både styrke og slipevne er forbedret med mindst 30% i forhold til de hidtil bedste non-stick-belægninger.

Med Stratanium skal du ikke bekymre dig om hvilke redskaber, du bruger – den solide belægning tåler sågar metalredskaber. Og rengøringen har aldrig været lettere.

God, bedre, bedst

Gennem hele SCANPANs 60 års historie har det ligget dybt i virksomhedens DNA, at de danskproducerede stegepander og gryder skulle være noget helt særligt. Vi bruger mange ressourcer på at kombinere det unikke håndværk, hvor hver enkelt stegepande håndstøbes i genbrugsaluminium, med højteknologiske og patenterede teknologier, der har gjort SCANPANs non-stick-belægninger kendt over hele verden.

Vi har i årenes løb taget nogle store spring fremad og sat nye standarder for bæredygtig produktion, anvendelse af genbrugsaluminium og non-stick-overflader. Af samme grund er SCANPAN også foretrukket af en stribe stjernekokke over hele verden.

Vores nye non-stick-belægning, Stratanium, er det seneste resultat af SCANPANs vedvarende søgen efter forbedringer og nye teknologier, der gør det umulige muligt: At øge slidstyrke og slipevne med mere end 30%.

Læs mere om SCANPANs nye non-stick belægning her.

Om Scanpan

Se showroom

Skab store madoplevelser med SCANPAN

Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning – robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier – kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem, du holder af. Vælg SCANPAN, og du betales tilbage med ægte køkkenglæde og fantastiske resultater. 

Dansk kvalitet siden 1956
SCANPAN A/S er en familieejet dansk virksomhed, som gennem mere end seks årtier har produceret køkkenudstyr af højeste kvalitet. Fra fabrikken i Ryomgård på Djursland eksporterer SCANPAN til det meste af verden. Overalt er køkkengrej fra SCANPAN kendt og værdsat for dets uovertrufne brugsegenskaber og lange holdbarhed.