Add this: 

INTERIØR

En lille bordlampe med stor personlighed

Det nye danske design- og møbelbrand Warm Nordic præsenterede en imponerende kollektion på Stockholm Furniture & Light Fair, kollektionen består af gamle klassikere der er sat i produktion igen sammen med nyt design – alt sammen i en tydelig nordisk designstil med noter af retro.

En af produkterne er lampen Bloom, der er en ikonisk bordlampe oprindelig designet i 1950’erne af den danske lysmester Svend Aage Holm-Sørensen. Bloomlampen er kendetegnet ved sin kærlige reference til den blomstrende natur og et asymmetrisk formsprog, som man dengang også kunne opleve i udenlandsk lysdesign. Kombinationen af legende og skarpe linjer gør bordlampen til et smukt element på skrivebordet eller i en vindueskarm. En fin detalje er Holm-Sørensens signatur i form af de karakteristiske huller i enkelt mønster på metalskærmens kant, der tilføjer en ekstra dimension til lysvirkningen.

Bordlampen er en del af Bloom serien, som også byder på en pendel og væglampe af Svend Aage Holm-Sørensen og fås i flere smukke farver; Warm White, Black Noir, Sky Grey, Rusty Red, Dusty Green & Pine Green.

Hele Warm Nordic kollektionen lanceres d. 22. marts, hvor den også kan handles online.

www.warmnordic.com