Add this: 

KØKKEN

En klassiker i satinudgave

Ny udgave af velkendt bestik fra Zwilling.

Nu kommer bestikket fra serien Jessica fra Zwilling i en ny silkemat udgave kaldet Jessica Satin. Jessica Satin er i samme design som klassikeren, men med matteret finish, der giver et blødt touch.

Designet er både klassisk og moderne med de enkle, stilrene linjer, så det både klæder den moderne tallerken og arvestellet fra farmor. Bestikket er i 18/10 rustfrit stål og tåler opvaskemaskine.

Om ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

Se showroom

Hos ZWILLING producerer vi en bred palette af køkkengrej. Vi har forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem, og derfor har vi udvidet vores kerneprodukter fra knive til gryder, pander, bestik, køkkenredskaber og sommelier.Vores mission har altid været, at kvalitet skulle være det grundlæggende element i alt hvad vi fremstiller, og med tanke på netop det, har vi designet, tegnet, støbt og produceret vores brede sortiment, som du i dag finder hos din nærmeste forhandler. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, se vores brede udvalg - og lad dig inspirere.

I ZWILLING gruppen hører en lang række kvalitetsbrands inden for køkkengrej. Et udpluk af disse er bl.a. støbejernsgryder samt stentøj fra franske Staub, og højkvalitetsknive fra Japanske Miyabi.