Add this: 

Branchenyt

dot aarhus going DOWN UNDER

dot aarhus er nu også repræsenteret i Australien, og deltager på interiørmessen Life InStyle i Sidney.

Om en uge starter dot aarhus´ eventyr i Australien sammen med Nordic Rooms, som huser flere skandinaviske brands i forvejen. Det er et samarbejde med dygtige Helene og Anders, som vi har set meget frem til og forventer os rigtig meget af. Interessen for dansk og skandinavisk design har været støt stigende i en årrække og vi vil selvfølgelig gerne med på vognen.

- Australierne er vilde med dansk design. Det skyldes både det gode håndværk og de funktionelle værdier, men populariteten bunder helt grundlæggende i en oplevelse af, at dansk design tilfører værdi i hverdagen, siger generalkonsul i Sydney, Michael T. Hansen. Og vi kunne ikke være mere enige, funktionelt design beriger hverdagen... 

Nordic Rooms er at finde på Life InStyle i Sidney d. 22. - 25. februar, hvor vores sortiment også vil være at finde.
Australien er 10. land vi har forhandlere i og vi ser selvfølgelig frem til at få endnu flere meget snart. 

dot aarhus - Design for generations

Om dot aarhus

Se showroom

Pia og Ulrik er de kreative hjerner og problemknuserne bag dot aarhus. Produkterne er opstået ud fra idéen om at løse dagligdags udfordringer, som f.eks. hvor ligger man sine briller sikkert, så man altid kan finde dem igen. Hvor opbevarer man sine fine fingerringe, så de ikke ender glemt på bunden af smykkeskrinet. Eller hvor skal manden gøre af sit lækre armbåndsur når han skal i bad... Det løser Nosey, Keeper og Time-off fra dot aarhus på smukkeste vis.

​Vi elsker træ og vi elsker design, men det lå alligevel ikke i kortene, at vi skulle blive designere. Vi startede vores forhold med et professionelt samarbejde, og vi synes begge det giver mening at lande der igen, selvom der i mellemtiden er opstået en familie der også får tid og plads” – Pia

Ulrik har altid været kreativ, men indtil for et par år siden, kun med at tegne. Da en kammerat afleverede en drejebænk i værkstedet, blev lysten til at arbejde videre med sine skitser vakt og efter et par uger i værkstedet kom de første produkter op fra kælderen. dot aarhus’ design er på samme tid maskulint og elegant, hvilket vidner om det samarbejde der foregår mellem Pia og Ulrik. Designprocessen starter hos Ulrik og slutter hos Pia.

dot aarhus’ design er tro mod den nordiske stil, men alligevel med et tvist. Missionen er at skabe design der holder, giver mening og har funktion.