05.10.2017  |  Business  |  Branchenyt

Ditte Hammerstrøm i ny rolle

Designeren har fået en ny opgave på sit bord

Statens Kunstfond har udpeget Ditte Hammerstrøm som ny kurator for MINDCRAFT og hun skal dermed stå for design af samt udvælgelsen af tema og deltagere til MINDCRAFT18, der finder sted i Milano i forbindelse med Milano Design Week fra 16.-22. april 2018.

Ditte Hammerstrøm er kendt for sine kompromisløse og poetiske møbeldesign, der bevæger sig mellem kunst, skulptur og møbel og formanden for Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design, Astrid Krogh er glad for valget af den anerkendte designer:
”Udvalget ser Ditte Hammerstrøm som en meget engageret, ukonventionel og tidssvarende kurator. Hun er kendt for at udfordre normer i den danske møbeltradition. Med Ditte Hammerstrøms skarpe blik for de emotionelle og irrationelle kvaliteter ved design, er vi sikre på at kunne præsentere en konceptuelt stærk MINDCRAFT-udstilling næste år,” siger Astrid Krogh i en pressemeddelelse.

Ditte Hammerstrøm, der selv tidligere har deltaget i MINDCRAFT udtaler om hendes rolle som kurator:
 ”Med udstillingen vil jeg gerne give plads til talent og fokusere på fagets kernekompetencer i form af en række stedsspecifikke værker skabt med en helt særlig materialeforståelse og med en høj kunstnerisk og håndværksmæssig kvalitet. Værker af sanselig og overraskende karakter. Der bliver både handcraft og mindcraft.”

www.mindcraftexhibition.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere