Add this: 

TEKSTILER

Dit soveværelse - dit galleri

Det luksuriøse udtryk i boligen er stadig aktuelt, og art deco og boutique-inspirationen fortsætter.

Fakta

Vived Romance, 100% Oeko-tex produceret bomuld-satinvævning, med praktisk lynlås i pude- og dynebetræk, vejl. kr. 499,95 for størrelsen 140x200 cm og kr. 549,95 for størrelsen 140x220 cm.

Der skabes et modigt mix af kunst, vintage møbler og nutidige designklassikere. Men hvor trenden tidligere var inspireret af historien, er det nu kunsten, der er den altoverskyggende inspiration.

Sengetøjet Vived Romance er inspireret af tapetmønstre i herskabelige saloner, hvor blomster er absolut must have. Det er overdådigt og lover en skøn sommer i orangeristil til dig, der tør have et af sæsonens smukkeste statementprints i din indretning.

Mønstret er dramatisk og dekadent, og det understreges af den mørke farvestilling.

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien