Add this: 

KØKKEN

Gastronomas Digital Slow-Cooker

Gaven til den travle familie!

Fakta

For mere information kontakt frj@adexi.dk

Nu er svaret her på hvad den travle m/k altid har stået og manglet.. Vi tillader os at præsenterer den længe ventede Digitale Slow-Cooker, der med sit hærdede glaslåg gør det muligt at overvåge tilberedningen af maden. Med sit cool touch-håndtag og LED display sikres der en nem og lækker madlavningsproces..

Specifikation for Gastronomas Digital Slow-Cooker:

·         Hærdet glaslåg, så det er muligt at overvåge tilberedningen

·         Cool touch-håndtag

·         Udvendigt kabinet i rustfrit stål

·         Aftageligt sort keramisk kar, som tåler maskinopvask.

·         Kapacitet: 6,5 l

·         Indstillinger med høj varme, lav varme, holde varm og automatik til tilberedning eller genopvarmning.

·         Effekt: 315 W

·         LED-display

·         Indstilling af tilberedningstid op til 12 timer

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.