Add this: 

Branchenyt

Design på programmet

Solen skinner, det er forår, ja faktisk helt sommerligt og netop nu springer møbel- og designdanmark ud i fuldt flor i forbindelse med den årlige event 3daysofdesign og så er der også Danish Design Festival.

3 dage med design
Danmark bliver stadig betragtet som en designnation på forkant med de nyeste koncepter inden for livsstil, belysning, møbel- og interiørdesign og derfor kan København, 3daysofdesign og de danske designvirksomheder sagtens tiltrække journalister, bloggere, indkøbere og designentusiaster fra hele verden.

I tre dage, fra torsdag til lørdag kan de nyeste koncepter inden for møbel- og interiørdesign opleves på godt 100 forskellige adresser i København. Siden sidste år er antallet af deltagende brands steget med 30 procent.

Eventen byder på åbne showrooms, udstillinger, kreative workshops, pop-up udstillinger, nye designbutiksåbninger og unikke installationer præsenteret på bedste vis i nogle af Københavns flotteste bygninger, både historiske og moderne.

Under 3daysofdesign er der mulighed for at se de nyeste designs, tale personligt med designere og producenter, få et indblik i deres kreative processer og være lige præcis der, hvor designvirksomhedernes produkter bliver præsenteret for første gang.

Se hele programmet her www.3daysofdesign.dk

Danish Design Festival
Danish Design Festival er en ny fælles platform, der samler og synliggør designbegivenheder i Danmark. Festivalen hylder diversiteten i design og kunsthåndværk med udstillinger, events, konferencer og prisuddelinger.

Danish Design Festival favner hele Danmark og finder sted fra 23. maj til 30. maj 2018 og programmet byder på udstillinger, åbne værksteder og gallerier, konferencer og et designmarked med fokus på bæredygtighed.

Festivalen blev i 2017 lanceret som en prototype, der skal videreudvikles i de kommende år. Organisationerne bag festivalen er i dag Dansk Design Center, Design denmark, Danske Kunsthåndværkere & Designere, Designmuseum Danmark, Trends & Traditions, Kolding Kommune og Københavns Kommune.

Se hele programmet her www.ddfestival.dk