Add this: 

INTERIØR

Design kollektion - skabt til at give hygge og smukke reflektioner

Smukt ny designet glas skærm i mundblæst glas som udgør en lille levende lampe sammen med Design lyset.

Fakta

Vi åbner nu op for en ny konkurrence på Facebook - bliv den heldige vinder af 1 stk. Design LED lys i Messing med en valgfri ny mundblæst glasskærm i klar eller røgfarvet. 

Klik her for deltagelse 

KONKURRENCEN SLUTTER 12. NOVEMBER 2017

Glasset passer til de eksisterende Design lys og kan derfor rekvireres som løst glas.

Glasset giver en større rumfylde og kan derfor med fordel bruges enkeltvis på f.eks et bord eller i reolen. Virkelig fin gaveide eller bare til at forkæle dig selv.

Tænk på sikkerhed, indeklima, helse og ikke mindste den du holder af.

Design kollektionen er udformet med en ydre casing i enten mat sort, varm rød, messing, kobber eller stål. Alle er beskyttet mod oxidering og skal derfor ikke pudses. Glastoppen er i smukt mundblæst glas.

I basen sidder en ægte stearinlystop med en sort væge for at styrke gengivelsen af et levende lys. Design Collections artikler opmålt med det nye lampe glas, måler alle 17 cm i højden og 13 cm i diameter. 

Alle lys bliver leveret i en smuk eksklusiv gaveæske 

Om GLOW COLLECTION

Se showroom

GLOW COLLECTION er inspireret af skandinavernes forkærlighed for levende lys. Visionen bag Glow Collection er at folde mulighederne ud for at sprede hygge under lysets skær til enhver tid. Takket være ny patenteret LED-teknologi er Glow Collection så levende som et ægte stearinlys. Glow Collection kan anvendes i alle rum og udgør ingen risiko for brandfare.

Glow Collection er et designlys, der ved hjælp af patenteret LED-teknologi skaber et levende lysbillede med smukke reflektioner omkring sig. Utallige undersøgelser af ægte stearinlys er udført for at skabe en bevægende lyskilde så tro mod et ægte stearinlys som muligt.

Glow Collection tager LED-teknologi til et nyt niveau, og folder mulighederne maksimalt ud for anvendelse af hyggelys. Flammen fra den fastsiddende væge er naturlig og yndefuld, og ikke følsom over for vind eller træk takket være lyskilden som er indbygget under vokshuset.  

Glow Collection er miljøvenlig, afgiver ikke sod eller udgør risiko for brandfare.

”Skandinavien har altid haft en forkærlighed for lys. Det er indbegrebet af hygge. Ikke mindst i de kolde og mørke måneder har vi i generationer samlet os omkring lyskilder som bålet og petroleumslampen, og i de senere år stearinlyset.

Med Glow Collection forsøger vi at sprede hyggen yderligere ved at tilbyde et produkt, der går ind i alle sammenhænge –  fortæller grundlægger og administrerende direktør Jan Helmer Freij, der også er idéskaberen bag Glow Collection.

Jan Helmer Freij har i mange år arbejdet i designvirksomheder som Royal Copenhagen, Georg Jensen og Rosendahl Design Group, og har derfor årtiers erfaring fra designbranchen.