Add this: 

INTERIØR

Salget buldrer derudaf - skal du nå at opleve vores smukke lys i julen?

Her i den skønne juletid vil vi gerne ønske alle en rigtig glædelig julemåned.

Med vores fantastiske LED-lys får du et flot lys med super realistisk bevægelsesfunktion, som giver dig en december måned med smukke reflektioner i dit hjem.

Det er nu hvor vores fine LED lys rigtig kommer til sin ret med Hygge og Sikkerhed for hele familien og helt uden sod og farlig røg.

Du kan trygt stille lysene midt i grandekorationer uden at tænke over om lysene er til fare, eller i nærheden af brændbart materiale som gardiner eller lille ”vuffer” og ungerne helt uden bekymring.

Husk at lysene både findes som vokslys i ren hvid og elfenben, men også med en smuk rustik overflade.

Den skønne bevægelse er den samme uanset om du køber vokslys eller designlys, og alle lysene kan betjenes med den samme fjernbetjening.

Vores vokslys er håndstøbte, og i en meget høj kvalitet med indbygget timerfunktion.

Alle designlysene er produceret i bedste kvalitetsmaterialer og med mundblæst glas samt timerfunktion.

Og sidst, men ikke mindst er messing, kobber og stål overfladelakeret og skal derfor ikke pudses.

Se mere på www.glowcollection.dk

Om GLOW COLLECTION

Se showroom

GLOW COLLECTION er inspireret af skandinavernes forkærlighed for levende lys. Visionen bag Glow Collection er at folde mulighederne ud for at sprede hygge under lysets skær til enhver tid. Takket være ny patenteret LED-teknologi er Glow Collection så levende som et ægte stearinlys. Glow Collection kan anvendes i alle rum og udgør ingen risiko for brandfare.

Glow Collection er et designlys, der ved hjælp af patenteret LED-teknologi skaber et levende lysbillede med smukke reflektioner omkring sig. Utallige undersøgelser af ægte stearinlys er udført for at skabe en bevægende lyskilde så tro mod et ægte stearinlys som muligt.

Glow Collection tager LED-teknologi til et nyt niveau, og folder mulighederne maksimalt ud for anvendelse af hyggelys. Flammen fra den fastsiddende væge er naturlig og yndefuld, og ikke følsom over for vind eller træk takket være lyskilden som er indbygget under vokshuset.  

Glow Collection er miljøvenlig, afgiver ikke sod eller udgør risiko for brandfare.

”Skandinavien har altid haft en forkærlighed for lys. Det er indbegrebet af hygge. Ikke mindst i de kolde og mørke måneder har vi i generationer samlet os omkring lyskilder som bålet og petroleumslampen, og i de senere år stearinlyset.

Med Glow Collection forsøger vi at sprede hyggen yderligere ved at tilbyde et produkt, der går ind i alle sammenhænge –  fortæller grundlægger og administrerende direktør Jan Helmer Freij, der også er idéskaberen bag Glow Collection.

Jan Helmer Freij har i mange år arbejdet i designvirksomheder som Royal Copenhagen, Georg Jensen og Rosendahl Design Group, og har derfor årtiers erfaring fra designbranchen.