Add this: 

UDELIV

Den populære PowerGear™ X-serie udvides med to lange efterårsnyheder

At beskære højt og lavt i haven kræver både præcision og styrke. Derfor lancerer Fiskars to nye uni-versalsakse i PowerGear™ X-serien, der giver dig ekstra kraft - og ekstra længde. Universalsaksen UP82 giver dig en rækkevidde på 4 meter, hvor den justerbare universalsaks UP86 med teleskop giver dig helt op til 6 meter – så er selv de mest uopnåelige opgaver klaret i et snuptag. PowerGear™-mekanismen i Fiskars universalsakse gør, at beskæringen udføres med mindre belasting og anstrengelse, mens den nye, orange bladstøtte på klippehovedet giver bedre præcision og synlighed, når der skal klippes grene på lang afstand. At nå og klippe vanskelige grene er langt mere trygt og enkelt med de nye universalsakse fra Fiskars’ PowerGear™ X-serien.

Fakta

25 års garanti
Alle PowerGear™ X-redskaber har 25 års garanti.

Priser
PowerGear™ X-universalsaks med teleskop (6 M) koster 949 kr.
PowerGear™ X-universalsaks (4 M) koster 599 kr.
PowerGear™ X -grensav koster 239

For billeder af de nye PowerGear™ X-produkter , klik her!
I butikkerne fra 1. august 2017

For yderligere information, produktlån og billeder kontakt:
PR Manager Stine Bruun
Mail: stine.bruun@fiskars.com
Telefon: +45 31 56 78 27

www.fiskars.dk

De nye universal topsakse
Fiskars’ nye PowerGear™ X universalsakse er blevet videreudviklet for at forbedre klippekraften, når du skal klippe grene, der sidder svært tilgængeligt. Fiskars tilbyder to nye topsakse for træer: Den justerbare universalsaks med teleskop, der når op til 6 meter og en klassisk universalsaks, der når op til 4 meter.

Den nye og meget effektive PowerGear™ X-klippemekanisme gør det muligt at klippe op til 12 gange lettere end med almindelige klippemekanismer, og klippevinklen kan justeres op til 230° med en praktisk lås.

En orange bladstøtte forbedrer synligheden og giver støtte, når du beskærer. Et slidstærkt og let håndtag giver et behageligt greb og øger komforten – og så giver det skridsikre håndtag tryg opbevaring.  

At klippe svært tilgængelige grene højt oppe og få dem trygt ned igen er langt mere enkelt og sikkert med de nye universalsakse fra Fiskars.

Ny grensav til Fiskars’ universalsakse

Den nye grensav til universalsaksen har også fået et make-over, der har forbedret skæreevnen væsentligt - og den opgraderede, solide monteringsmekanisme gør det let at påsætte saven til skaftet. Vinklen på saven er justerbar.

Savbladet er lavet af rustfrit kvalitetsstål, der sikrer en lang holdbarhed. Bladet er hulslebet, hvilket gør, at bladet bliver tyndere mod tænderne. Dette giver en mere jævn savebevægelse og sikrer, at bladet ikke sætter sig fast i savningen.   

Grensaven passer til begge universalsakse. 

Om Fiskars Denmark A/S

Se showroom

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.

Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte for 360 år siden. Vi har rødder i byen Fiskars, et idyllisk center for kunst og design, hvor moderne æstetik møder gamle håndværkstraditioner. Fiskars lancerede verdens første saks med plastikhåndtag i 1967. Siden da er de orange sakse solgt i mere end 1 milliard eksemplarer på verdensplan, og deres ikoniske status har resulteret i, at Fiskars’ orange farve er blevet synonym med sakse over hele kloden. Fiskars er verdens sakse-brand nummer et.

Fiskars er en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjem, have og fritid. Koncernen har en stærk portefølje af betroede internationale brands – herunder Fiskars, Iittala, Gerber og Buster. Det associerede selskab Wärtsilä er også en vigtig del af koncernen og udgør sammen med Americas, EMEA o.a. Fiskars’ driftssegment. I 2014 kunne Fiskars berette om en nettoomsætning på 768 millioner EUR, og virksomheden tæller i dag omkring 4.800 medarbejdere.

Læs mere om Fiskars på www.fiskarsgroup.com.