Add this: 

BRUGSKUNST

Dekorér julebordet med juledyrene fra Wittdesign

Nu fås de populære, håndlavede pole pole animals i en speciel juleudgave – limited edition only.

Fakta

Vejl. udsalgspris pr. stk. (sælges enkeltvis), jule-edition: DKK 135,-
Vejl. udsalgspris pr. stk. (sælges enkeltvis), øvrigt sortiment: DKK 119,-

For yderligere information: http://www.wittdesign.dk/polepole.html

Se hvordan dyrene bliver til: https://www.youtube.com/watch?v=TqRC8RSOl8k&feature=youtu.be

For yderligere information, kontaktes

Hanne Buur Bækgaard
Project Coordinator
Telefon: 96293379
Mail: hbb@wittdesign.dk

De søde små trædyr pynter allerede i mange hjem verden over, og der kommer kontinuerligt nye og unikke ”must haves” til det eksisterende sortiment. Nyeste og så absolut højaktuel, er juleserien som består af fem eksklusive juledyr, alle udstyrede med de fineste håndmalede nissehuer.

Juleserien er produceret i en limited edition only, og dyrene bliver derfor ikke til ”hver-mands-eje” julepynt, men forbliver i stedet et unikt sæt, som vil blive misundt. Juleserien er stilren og holdt i julens traditionelle farver og passer derfor ind i alle hjem. Sæt dem på julebordet den 24. december eller i vindueskarmen i stuen, på børneværelset, på yndlingsreolen eller lad dem pryde på hylden i køkkenet. Uanset hvor de står, fremkalder de smil og glæde i den søde juletid.

Polepole (poh-leh poh-leh) betyder langsomt på swahili, og det er lige præcis sådan fremstillingsprocessen er for de små trædyr med japansk design. Hvert dyr skæres ud og slibes i hånden. Derefter håndmales de med en præcision og en kærlighed, der sikrer det søde ydre. Samtidigt betyder det, at der ikke er to dyr, der er 100 % identiske.

Det lette, lækre træ kommer fra det hurtigt voksende White Albizia træ, og producenten sørger for, at der plantes et nyt træ, for hvert træ de bruger til de søde dyr – på den måde giver de tilbage til naturen.

Skab hygge og magi med de søde juledyr fra Wittdesign, og lad dyrene indtage dit hjem, dit sind og dit hjerte.

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, WMF, Grillbot, Everdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.