10.10.2017  |  Business  |  Branchenyt

Danmarks bedste butiks- og varechefer er fundet!

Vinderne af Danish Retail Award

Fredag den 6. oktober blev vinderne af Danish Retail Award fundet ved et arrangement på Børsen i København. Priserne gives til de mest entusiastiske og forandringsskabende butiks- og varehuschefer i landet. Præmien er en studietur til Hong Kong.

I år blev der fundet tre vindere af Danish Retail Award. Nemlig: Peter Egebæk fra Meny i Kalundborg, varehuschef Anders Olsen fra Ikea i Taastrup og Klaus Slotsager, som er varehuschef i Føtex Rosengårdscentret.

Ifølge dommerpanelet vandt Peter Egebæk, fordi han er en trendspottende købmand, der blandt andet har etableret et lokalt samarbejde med Mejnerts Mølle, som producerer mel af lokale råvarer. Desuden er butikkens omsætning tredoblet siden 2015.

Klaus Slotsager, som med prisen sørger for en pris til Føtex for tredje år i træk. I dommerkomiteens begrundelse blev der lagt vægt på, at han brænder for resultaterne, men aldrig uden, at mennesket er i fokus.

Endelig fik Anders Olsen prisen for sit arbejde med at nytænke og forbedre alle dele af forretningsgangen hos Ikea i Taastrup. Han har eksempelvis løftet Ikea Restauranten til et nyt niveau, fremgår det af dommernes vurdering.

Også de unge blev hyldet

På dagen skulle vinderne af Detailhandlens Fagprøvepris også findes. Førstepladsen gik tik Maria Jørgensen fra Magasin i Aarhus, som blev hyldet for sit arbejde med børnetøjmærket Bakito. Andenpladsen gik til Rasmus Collstrup Petersen fra THansen i Grenå, mens Helene Vangsgaard Henriksen fra KlipKlap fik tredjepladsen.

Hele arrangementet blev til i samarbejde mellem Dansk Erhverv, ZBC Detailgruppen og Dansk Handelsblad.

Se mere her

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere