Add this: 

Branchenyt

Danish Retail Award 2018

Det er nu der kan indstilles til bedste butiks- og varehuschef.

Til og med den 15. juni kan Danmarks bedste butiks- eller varehuschef indstilles til at vinde Danish Retail Award 2018.

ZBC Detailgruppen uddeler i samarbejde med Dansk Erhverv og Dansk Handelsblad Danish Retail Award, og der skal findes tre entusiastiske og forandringsskabende butiks - og varehuschefer i Danmark, både inden for daglig- og specialvarehandel.

Formålet med Danish Retail Award er at bringe den bedste og nyeste viden inden for international detailhandel til Danmark og fremme stoltheden i dansk detailhandel.

Prisen gives til de mest entusiastiske og forandringsskabende butikschefer/varehuschefer i Danmark. For at komme i betragtning skal de indstillede kandidater have passion for detail og have vist ekstraordinære og synlige resultater inden for nytænkning i butikken, eksempelvis inden for CSR, miljø, uddannelse, trends, teknologi eller e-handel.

Prisvinderne har altså fokus på innovation inden for detailbranchen og skal tilføre deres virksomheder fornyelse og inspiration til gavn for dansk erhvervsliv.

De tre vindere får en studietur med alt betalt til Singapore for at opleve detailhandel i verdensklasse, guidet og supporteret af detaileksperter fra ZBC DetailGruppen.

Dansk Erhverv uddeler prisen den 24. september på Børsen i samarbejde med ZBC DetailGruppen og Dansk Handelsblad.

www.zbc.dk/for-virksomheder/danish-retail-award/