Add this: 

KØKKEN

Da toasten blev trendy ... igen

Den klassiske 90´er-toast med skinke og ost, som mange måske forbinder med cafeteriet i sportshallen, har fået et comeback og bliver fortolket på ny.

Fakta

Severin Kontaktgrill koster vejl. kr. 1199,00

Den giver mange anvendelsesmuligheder for tilberedning af toast, kød, panini, grøntsager o.l.

Der er to udskiftelige non-stick-plader: en riflet grillplade og en glat stegeplade.

Toastens tilbagekomst på madscenen har tilmed medført, at der flere steder er åbnet egentlige toastbarer, og toasten har udviklet sig til at indeholde masser af spændende fyld som fx tunmousse, serranoskinke og pesto. Vil du lave din egen toast, er selve toasteren ret afgørende for resultatet.

Med Severin kontaktgrill kan du hurtigt lave dine egne gourmettoast i bedste ´Joe & The Juice´-stil. Du kan lave flere toast ad gangen, brødet bliver sprødt, og fyldet bliver hurtigt varmt.

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien