Add this: 

INTERIØR

CoolSnowGlobes - Se nyhederne

CoolSnowGlobes har tilføjet flere flotte designs til deres kollektion..

Fakta

CoolSnowGlobes blev grundlagt i 2006

Findes i mange varianter 

Forhandles hos stormagasiner og i design- og interiørbutikker i hele landet.

Europæisk distributør: NIJI

Til dette forår præsenteres en række nyheder fra CoolSnowGlobes. Produkterne blev præsenteret på Maison et Objet og NY NOW, hvor de blev en stor succes og lander hos de første forhandlere i løbet af marts.

CoolSnowGlobes designer nye motiver ud fra naturen og historiens begivenheder. Vi ser denne gang et bud på nattehimlen, Eclipse, som glimter lige så uendeligt som universet. Når øjet har vænnet sig til mørket, ser man lilla, guld, glimmer og gnister som bare bliver ved og ved. 

Endvidere findes der nu en snekugle, med et af de første damplokomotiver, som kørte tværs over USA i 1880. Det bryder landskabet med larm og en kæmpe kraft. Det bragte ikke kun mennesker, post og forsyninger frem - det bragte også fremtiden. 

CoolSnowGlobes blev grundlagt i Vermont, og delvist inspireret af deres smukke natur. Naturen er meget vigtig for CoolSnowGlobes, derfor findes inspirationen til deres design ved årstiderne skifte, i alverdens byer eller endda ude i rummet. CoolSnowGlobes forsøger at forevige det smukke i vores verden og hverdag. Hvert år udkommer der nye designs både til den permanente kollektion samt limitid editions.

Se flere designs her niji.dk. Alle modeller er på lager inden påske. 

Kontakt os endelig ved spørgsmål. 

Om I AM Agency

Se showroom

I AM Agency IVS er ertableret i januar 2016, som et agentbureau indenfor interiør og design. Der fokuseres på produkter af høj kvalitet, gode priser og lysten til at MÅ eje produktet.​

I AM Agency repræsenterer godt design til hverdagsbrug. Jeg har en dejlig blanding af designprodukter fra både Danmark og udlandet, som alle skiller sig ud i både design og kvalitet. Jeg prøver at dække forskellige produkter inden for kategorien "livsstil", så butikkerne i realiteten kan lave en "I AM Agency-shop", hvor kundernes behov kan dækkes på én gang, og butikken kan nøjes med at tale med få sælgere. ​

Jeg gør en stor dyd ud af at yde en høj grad af kundeservice. Det betyder rigtig meget for mig, at jeg har en god relation til mine kunder, og at vores samarbejde er troværdigt. Det er særlig vigtigt for mig, at jeg ikke "oversælger" noget, presser kunderne til noget, de måske ikke har lyst til, og at den rådgivning, jeg giver, både er grundig og rigtig. Derudover gør jeg meget ud af at besøge mine kunder og pleje relationerne til dem. ​

Jeg har flere års erfaring med salg. Jeg er udlært hos Tidens Møbler i Aarhus, og har været med til åbningen af to Decorate Shops i Aarhus. Derudover har jeg været salgsansvarlig hos Louise Kragh smykker i 5 år, hvor jeg har min salgserfaring og mit stærke kundenetværk fra.