BUTIKSCHEF TIL BAHNES MODETØJSBUTIK I HORSENS – MED LOKALT KENDSKAB

Stilling:BUTIKSCHEF TIL BAHNES MODETØJSBUTIK I HORSENS
Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Bahne søger en dygtig og erfaren butikschef til Bahne2 i Horsens snarest muligt.

Du har flere års erfaring inden for modebranchen - gerne som butikschef, souschef eller afdelingsleder. Du kender til drift og ledelse af en modetøjsbutik - både den praktiske hverdag og arbejdet med personale- og salgsbudgetter. Vi søger dermed en ambitiøs ”købmand” med mulighed for at påvirke butikkens markedsføring, aktiviteter, sociale medier osv.

Du er lokalt kendt i Horsens og er en person med et stort drive, som tror på, at du kan gøre en afgørende forskel ved at gå foran i alle facetter i butikken. Du er dygtig til synlig ledelse og skaber resultater gennem en tryg og top motiverende hverdag for dine medarbejdere.

Du brænder for SALG generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.

Du kender det tøj, vi forhandler, og følger modens udvikling som en naturlig del af din hverdag. Du er en god team-player - har masser af livserfaring - og higer efter at skabe din egen gruppe af faste kunder.

Bahnes tøjkoncept består af mærkevarer til modebevidste piger. Vi forhandler By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, Calvin Klein, Custommade, Mos Mosh, Lee, Samsøe & Samsøe, Second Female, Vila m.fl.

Vi kan tilbyde dig udfordringen at lede en butik, hvor du får det fulde ansvar for butikkens personale og den daglige drift med dertil hørende resultater. Du vil deltage i fælles erfaringsudveksling og udvikling af konceptet sammen med kolleger fra vores øvrige 18 modetøjsafdelinger.

Skriftlig ansøgning (Word/PDF – med foto) sendes til horsens@bahne.dk.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

 

Skriv venligst at du har set stillingsopslaget på designbase.dk

Kontakt

Hestedamsgade 5
8700
Horsens
Ansættelsesforhold:
Fuldtid
Jobtitel:
BUTIKSCHEF TIL BAHNES MODETØJSBUTIK I HORSENS
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Tiltrædelsesdato:
Snarest muligt
Ønsket publisering:
26.04.2018