Jobopslag

BUTIKSCHEF

Bahne

www.bahne.dk

  • kontakt@bahne.dk
  • 60 37 30 05
Se profil  
Stilling: BUTIKSCHEF
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 15.09.2018
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 28.06.2018
Søg job  

Bahnes mode- og designkoncept åbner ny butik i Regina-bygningen på Strøget i Århus midt oktober 2018. Vi glæder os til at åbne en ekstraordinær butik med masser af oplevelser indenfor mode, design og interiør. Vil du være en del af eventyret?

Vi søger en dygtig og erfaren butikschef pr. 15. september 2018.

Bahne forhandler alle de kendte mærkevarer i branchen og tilbyder en afdeling med masser af muligheder i et område med stor kundetilgang.

Vi søger en ambitiøs købmand og kan tilbyde dig udfordringen at lede en butik med design, brugskunst og modetøj, hvor du får det fulde ansvar for butikkens personale og den daglige drift med dertil hørende resultater.

Du behersker et rigtigt købmandskab og er en person med et stort drive, som tror på, at du kan gøre en afgørende forskel ved at gå foran i alle facetter i butikken. Du er dygtig til synlig ledelse, og skaber resultater ved at skabe en tryg og top motiverende hverdag for dine medarbejdere.

Du har flere års erfaring inden for detailbranchen - gerne som butikschef, souschef eller afdelingsleder. Du kender således til drift og ledelse af en detailbutik, både den praktiske hverdag og arbejdet med personale- og salgsbudgetter. Vi lægger vægt på, at du er praktisk anlagt og véd, at detailhandel drejer sig om detaljer, og at dagligdagen foregår i butikken, ikke på kontor.

Det er vigtigt, at du har erfaring som sælger i butik, og at du drømmer om at blive en del af Bahnes familievirksomhed, hvor salg og professionel kundeservice er i fokus. 

Som butikschef hos Bahne bliver du en del af ledelsen i et team med 19 andre butikschefer og et hovedkontor, som er tæt på dig i hverdagen.

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks førende inden for bolig, mode og design. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af professionelle medarbejdere. Vi arbejder alle med det fælles mål at leve op til vores mission – Lad os Forkæle dig!

Vil du være med til at åbne Bahnes 20. butik i oktober 2018 – og kan du nikke genkendende til ovenstående? I bekræftende fald glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) mærket ”Århus/Butikschef” sendes til Annette Olsson pr. mail job@bahne.dk snarest muligt.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

Tags: Bahne

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere