Add this: 

BRUGSKUNST

Bring foråret ind i stuen

Vores H.C. Andersen forårsnyheder er nu på lager

Fakta

Varenummer:
Forsølvede: 980-6145, 6146, 6149, 6150
Forgyldte: 980-6245, 6246, 6249, 6250

Pris:
Miniatureophæng: Vejl. kr. 249,-
Eventyrophæng: Vejl. kr. 275,-

Se hele H.C. Andersen kollektionen på www.hcandersenhome.com 

Brug de små eventyr ophæng til at dekorere en dejlig buket tulipaner og bring foråret ind i stuen.
Gaveæske med 4 stk. ophæng, hvor årets motiver er Fyrtøjet, Hyrdinden & Skorstensfejeren, Snedronningen og Tommelise. 

Lav en skøn dørdekoration med lidt grønt og miniature ophæng med motiverne fra Fyrtøjet – soldaten, den gamle heks, hunden med øjne så store som tekopper på skattekisten og den yndige prinsesse. Kommer samlet i en gaveæske med alle 4 ophæng.

Alle ophæng er lavet i messing og forsølvet eller forgyldt med 24 kt. guld. De leveres med to farver bånd i hver æske, så de kan bruges til både påske og jul.

Gaveæskerne er oplagte til påskepynt og værtindegaver, men ikke mindst som souvenir til turister fra hele verden, hvor alle kender og elsker H.C. Andersens eventyr.

Om Nordahl Andersen

Se showroom

Nordahl Andersen - gaver der glæder
Firmaet Nordahl Andersen er grundlagt i 1984. Virksomheden har siden den spæde start vokset sig mange gange større og arbejder målrettet på at udvikle egne unikke designs, som kan bruges til
udsmykning og til forskellige gaveanledninger i livet. Udgangspunktet for alle virksomhedens produkter er, at de er tidløse, således at man kan have glæde af dem i mange år – ja måske i generationer.

Firmaets produktpalette indeholder smykker, dåbsartikler, skriveartikler, jule- og påskepynt og repræsenterer kendte brands som Nordahl Jewellery, Joanli Nor, SON of NOA, Siersbøl og Hugo Boss. Men dette univers bruges udelukkende til at præsentere vores brand Hans Christian Andersen by Nordahl Andersen:

Eventyrligt smukke produkter baseret på H.C. Andersens eventyr og papirklip
Hele verden kender og elsker H.C. Andersen for hans berømte eventyr. Men digteren havde flere talenter. Et af dem var at lave de smukkeste papirklip. Dem har Nordahl Andersen nu i flere år forvandlet til smukt og dekorativt julepynt, med dyb respekt for den store kunstner.

Og for hvert år er kollektionen, baseret på H.C. Andersens eventyr og papirklip, vokset. Dekorative julehjerter, julestjerner, grantræer, ophæng og bordpynt er med til at skabe en eventyrlig julestemning ude i stuerne - og i 2017 blev der også føjet påskepynt til kollektionen.

Se hele kollektionen af H.C. Andersen by Nordahl Andersen her