Brands

Villa Collection

Velkommen til Villa Collection Denmark

Hvad ligger der i et navn? Ret meget, mener vi i Villa Collection Denmark. Gennem årtier har Villa Collection stået for trend-drevne interiørkollektioner til det moderne hjem. Det holder vi fast i, selvom du vil se, at vores  randidentitet har ændret sig for i dag at stå meget skarpere. Vores mission er at følge og flytte os i takt med tiden – og at give dig et udvalg af skønne funktionelle produkter til hele hjemmet, så du kan skabe hygge og personlighed.
Vi glæder os derfor til at byde dig indenfor i det nye brandunivers. Kollektionen dækker interiør, småmøbler, lys, borddækning og sæsonvarer i en designstil, der spænder fra Industrial Chic til Nordic Heritage. Skønne materialer og smukke farver – sammensat i en enkel og smagfuld kombination.

God fornøjelse!

Produktområder:
  • Belysning
  • Interiør
  • Udeliv
Zone Denmark

Zone Denmark er funktionelt design til din hverdag. Siden 90erne har Zone Denmark præsenteret veldesignede funktionelle produkter og moderne isenkram af høj kvalitet til hjemmet. 

Zone Denmarks design skaber glæde i dagligdagen i ethvert hjem med produkter, der kombinerer funktionalitet og høj kvalitet med et unikt design, som følger tidens trend.

Nye designere er kommet til, vi præsenterer nye lækre produkter, og re-designer vore emballager, så de fremstår mere indbydende og sælgende. Endelig har vi givet vores logo et twist, så det i dag er et smilende og nutidigt Zone logo, der tegner brandet.

I 2016 lancerer vi PEILI-serien. PEILI er en nyfortolkning af skålen og fadet i et nyt æstetisk og moderne udtryk. 3 – i – 1; tilberedning, servering og opbevaring. PEILI er designet af den danske designtrio VE2 ud fra at skabe den ideelle ramme omkring maden, og i særdeleshed at nyde den. Kombinationen af de mange farver og størrelser giver et væld af muligheder. Den populære og stilfulde NOVA serie, designet af Thomas Dudzinski, lanceres nu i mono colour; NOVA ONE

Zones Denmarks målgruppe er moderne mennesker med en travl hverdag, og målet er at gøre det daglige arbejde lettere på en glad og inspirerende måde. Vi designer vores produkter til at fungere i dagligdagen og sætte kulør på tilværelsen hos dem, der bruger dem. 

Zone Denmark er repræsenteret i over 40 lande primært i Europa og i Mellemøsten. Vi sætter en ære i, at tilbyde mere end 600 forskellige Zone Denmark designprodukter, der gør hverdagen lidt mere moderne og stadig helt enkel. 

Zone Denmark – design til din hverdag

Produktområder:
  • Badeværelse
  • Boligtekstiler
  • Brugskunst
  • Køkkenudstyr

Stillingsopslag

Erfaren Key Account Manager
Ansøgningsfrist :23.10.2017
Midtjylland
Bovictus A/S er i en rivende udvikling og skal have styrket vores eksportorganisation - Derfor søger vi den helt rigtige medarbejder til vores Key Account team.

Info

Om os

Historien om Bovictus starter i 1992, hvor vores indehaver Kim Krull Jørgensen tager det første skridt imod, at realisere hans ambition om, at skabe en engros virksomhed, som tiltaler det brede midtersegment i gave- og brugskunst markedet. Kim Krull Jørgensens faglige ballast og stærke købmands-gen er grundstenene for virksomheden i dag.

Bovictus A/S har igennem årene kontinuerligt gennemgået forandringer i takt med, at verden ændre sig. Årene har budt på udviklingen af en lang række koncepter og brands i eget regi, opkøb af andre virksomheder og en konstant stræben efter, at være vores kunders sikre valg af samarbejdspartner.

Bovictus er i dag en moderne engros virksomhed og vi fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design. I dag arbejdes der udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone, Villa Collection, Galzone og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone over de seneste sæsoner og til den kommende sæson AW ’17 lanceringen af en helt nyudviklet Villa Collection, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft. Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm.

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollection.dk/

http://kj-collection.dk/

 

Kontakt

Bovictus A/S
Hjarbækvej 65
8831
Løgstrup
Tel.: 86 60 25 30
info@bovictus.dk

Kontaktpersoner

Annemarie Keller
PR & Advertising
tlf.:
+45 87 25 16 26