Add this: 

INTERIØR

BITZ har bidt sig fast!

BITZ serien, der er udviklet i samarbejde med sundhedsrealisten Christian Bitz, er blevet så populær, at den nu igen udvides med nye produkter.

Fakta

BITZ Skåle og BITZ Krus fås i 12 forskellige farvekombinationer. BITZ Krus med hank måler 8 cm i diameter og er 10 cm høj. Vejl. kr. 69,95

BITZ  Skål måler 12 cm i diameter og er 6 cm høj. Vejl. kr. 69,95

Serien er nok især kendt for det rustikke stentøj, og nu lanceres flere små skåle og krus med hank - alle med specielle glasurer, der tiltrækker øjet.

Produkterne er fremstillet i stentøj og overtrukket med smuk, blank glasur, der fremhæver produkternes delikate farvespil og gør hver enkel skål og hvert enkelt krus unikt.

Skålenes og krusenes ydersige har samme glasur som BITZ series øvrige stentøj, og derfor er det let at kombinere de nye produkter med andre produkter fra sortimentet.  

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien