Add this: 

Branchenyt

Bahnes overskud går frem

Faktisk viser virksomhedens seneste årsregnskab mere end en seksdobling af overskuddet.

Resultatet for regnskabsåret 2016/17 er baseret på salg fra den familieejede interiørkædes 19 butikker rundt om i Danmark.

Ifølge årsrapporten for koncernen Bahne Sørensen A/S lander det samlede overskud på 9,9 mio. kroner - en markant fremgang i forhold til 1,5 mio. kroner i 2015/16. Nettoomsætningen vokser med små 25 mio. kroner og lander på 427 mio.

Bahnes ledelse finder da også resultatet som tilfredsstillende og forventer ligeledes, at de gode tider fortsætter:

”I det kommende regnskabsår forventes der et tilsvarende acceptabelt resultat”, fremgår det af ledelsesberetningen ifølge detailfolk.dk

Bahne er stiftet af ægteparret Ellen og Jørgen Bahne Sørensen, som åbnede deres første Bahne-butik i Slagelse i 1965. Sidenhen er kæden blevet udvidet, og der findes nu 19 livstilsbutikker rundt omkring i Danmark med produkter inden for bolig, design og mode.

Tidligere var Bahne også drevet at familien Bahne med Ellen og Jørgens sønner, Jakob og Troels Bahne. Men 1. marts 2017 trak de sig fra driften og rykkede op som henholdsvis adm. direktør og finansdirektør på koncernniveau. I dag drives Bahne af administrerende direktør Benjamin Røpke.

www.bahne.dk