Add this: 

KØKKEN

Bag perfekte crepes med Staubs pandekagepande

Pandekager med Staub

Pandekager har altid været en populær klassiker, uanset hvilken alder man har, og hører til det ultimative hygge-guf. I Frankrig kaldes pandekager for crepes og kan købes på masser af gadehjørner i papirtynde udgaver med alskens fyld.

Med Staubs pandekagepande kan du bage de tyndeste og fineste crepes og f.eks. servere dem som en ”ny” klassisk dessert med f.eks. is, syltetøj, strøsukker, karamel, chokolade, Grand Marnier (en ABSOLUT fransk klassiker) og meget andet forskelligt alt efter smag og alder. Eller servér de delikate tynde pandekager som frokost- eller brunchret med fyld af laks, stenbiderrogn, skinke, grøntsager eller bare præcis det fyld, du allerbedst kan lide.

Staubs pandekagepande er i den kendte topkvalitet støbejern, som kan bruges på alle varmekilder. Panden er 28 cm i diameter og leveres med crepesspatel i træ og en paletkniv, der gør det nemt at løfte de tynde pandekager af panden. 

Om ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

Se showroom

Hos ZWILLING producerer vi en bred palette af køkkengrej. Vi har forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem, og derfor har vi udvidet vores kerneprodukter fra knive til gryder, pander, bestik, køkkenredskaber og sommelier.Vores mission har altid været, at kvalitet skulle være det grundlæggende element i alt hvad vi fremstiller, og med tanke på netop det, har vi designet, tegnet, støbt og produceret vores brede sortiment, som du i dag finder hos din nærmeste forhandler. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, se vores brede udvalg - og lad dig inspirere.

I ZWILLING gruppen hører en lang række kvalitetsbrands inden for køkkengrej. Et udpluk af disse er bl.a. støbejernsgryder samt stentøj fra franske Staub, og højkvalitetsknive fra Japanske Miyabi.