Add this: 

KØKKEN

Bøf i luksusklassen

Hvis du er vild med den eksklusive Tools-serie fra Iittala, så kan du godt begynde at glæde dig! Som noget helt nyt bliver der nemlig tilføjet pander til den verdensberømte serie, der bruges af folk, som sætter pris på gourmet i luksusklassen.

Fakta

Forhandlerinformation
Nærmeste Iittala-forhandler oplyses på tlf. 3814 4848 eller Iittala.com.

For yderligere information, billeder og udlån af samples til foto, kontakt venligst:

Anne Wehner | PR & Corporate Communications Manager
M +45 2271 0302
anne.wehner@fiskars.com

Stine Bruun | PR Coordinator
M +45 3156 7827
stine.bruun@fiskars.com

www.iittala.com

Tools er ’creme de la creme’ inden for køkkengrej. Serien er kendt for sin tidløse skønhed, høje krav til kvalitet og æstetik – og som køkkenentusiastens yndling. Siden Tools blev lanceret i 1998 har serien etableret sig som en one-of-a-kind designklassiker til madlavningsentusiaster verden over. Den anerkendte serie er blevet udviklet med indsigten fra professionelle kokke og et særligt knowhow omkring materialer. Det har skabt en stærk serie, der tilbyder en bred vifte af let anvendeligt kogegrej med et strålende design til både madlavningen og serveringen.         

Endelig – vil nogle nok sige – tilføjer Iittala et udvalg af pander til samlingen. Og for at sikre at panderne imødekommer den høje standard, som serien er kendt for – så er de uncoated og skabt med samme trelags-konstruktion som resten af serien. Den nye pandeserie består af to stegepander og en sauterpande, der er velegnet til alle kogeplader og kan gå i opvaskemaskinen.      

"Tools har indtaget pladsen som en kollektion af produkter med en ekstrem, høj standard. Vi var i begyndelsen ikke sikre på, om vi skød buen mod mål. Men i sidste ende beviste Tools, at forbrugerne er villige til at investere i kvalitet. Jeg tror, ​​at produkter, der viser sig at være langtidsholdbare - både fra et visuelt og et teknisk synspunkt - er mere relevant end nogensinde. Vi er nødt til at komme væk fra flygtige tendenser og ’smide væk’-kulturen," reflekterer designer Björn Dahlström.  

International anerkendelse               
Blandt anerkendelserne for Tools-designet har Phaidon Design Classics inkluderet Tools i samlingen af ​​999 genstande, der emmer af æstetisk værdi og tidløs kvalitet: "I stedet for at gryder og pander konkurrerer med maden for opmærksomhed, så lader Tools’ simple form og underspillede, matbørstet stål maden i centrum. Hvor en skinnende, spejl overflade skriger maskinskabt, så har den matbørstede finish fra Dahlström en mere taktil, hjemlig følelse." Og Phaidon Design Classics komplimenterer videre: ”Den elegante serie overgår alle forventningerne i forhold til introduktionsoplægget – og er realiseret som et smukt objekt."       

Om Björn Dahlström               
Björn Dahlström blev født i Stockholm i 1957, og hans arbejde er en vigtig drivkraft i skandinavisk design. Dahlström arbejder både to- og tredimensionelt. Hans arbejde inkluderer populære møbler og objekter til både svenske og internationale producenter samt industrielle designprodukter til virksomheder som fx Atlas Copco og Krups.    
Dahlström arbejder i Stockholm og har gennem årene etableret sig internationalt. I 2001 blev han tildelt Torsten og Wanja Söderberg designpris, som er en af ​​de mest prestigefyldte nordiske designpriser.

Om Fiskars Denmark A/S

Se showroom

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.

Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte for 360 år siden. Vi har rødder i byen Fiskars, et idyllisk center for kunst og design, hvor moderne æstetik møder gamle håndværkstraditioner. Fiskars lancerede verdens første saks med plastikhåndtag i 1967. Siden da er de orange sakse solgt i mere end 1 milliard eksemplarer på verdensplan, og deres ikoniske status har resulteret i, at Fiskars’ orange farve er blevet synonym med sakse over hele kloden. Fiskars er verdens sakse-brand nummer et.

Fiskars er en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjem, have og fritid. Koncernen har en stærk portefølje af betroede internationale brands – herunder Fiskars, Iittala, Gerber og Buster. Det associerede selskab Wärtsilä er også en vigtig del af koncernen og udgør sammen med Americas, EMEA o.a. Fiskars’ driftssegment. I 2014 kunne Fiskars berette om en nettoomsætning på 768 millioner EUR, og virksomheden tæller i dag omkring 4.800 medarbejdere.

Læs mere om Fiskars på www.fiskarsgroup.com.