Add this: 

KØKKEN

Bæredygtige produkter fra SCANPAN

Hos SCANPAN ligger bæredygtigheden i både miljø, kvalitet og produktion.

Fakta

God mad fortjener kvalitetsredskaber fremstillet med engagement og respekt for menneskers sundhed, og med miljømæssigt ansvarlige metoder og materialer.

Ved at anvende metal såsom 100% recirkuleret aluminium i produktionen af køkkengrej på vores fabrik i Danmark stræber vi efter at minimere produktionens miljøbelastning.

En stærk bevægelse imod madspild og ’smid-væk’-kultur vokser sig større og større. En bevægelse, som forener innovative produktionsformer og nye genanvendelsesteknologier med klassiske dyder.

Der er på mange måder tale om at tage det bedste fra en svunden tid og kombinere det med ny viden.

For SCANPAN er der ikke tale om en ny bevægelse. Vi har gennem hele vores historie holdt fast i vores udgangspunkt og kombineret en konstant søgen og nysgerrighed efter nye og intelligente produktionsmetoder.

Bæredygtighed handler for SCANPAN især om miljøkvalitet og produktion. Du skal som køber og bruger af en SCANPAN aluminiumsgryde eller -pande være sikker på, at vi har gjort vores bedste for at opfylde de højeste standarder og dermed bidrage til en bæredygtig hverdag for dig og fremtid for alle.

Læs mere om bæredygtigheden i SCANPANs produkter her.

Om Scanpan

Se showroom

Skab store madoplevelser med SCANPAN

Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning – robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier – kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem, du holder af. Vælg SCANPAN, og du betales tilbage med ægte køkkenglæde og fantastiske resultater. 

Dansk kvalitet siden 1956
SCANPAN A/S er en familieejet dansk virksomhed, som gennem mere end seks årtier har produceret køkkenudstyr af højeste kvalitet. Fra fabrikken i Ryomgård på Djursland eksporterer SCANPAN til det meste af verden. Overalt er køkkengrej fra SCANPAN kendt og værdsat for dets uovertrufne brugsegenskaber og lange holdbarhed.