Add this: 

INTERIØR

Bærbar lyd

B&O PLAY introducerer deres nyeste bud på en bærbar højtaler, BEOPLAY P6, som føjer sig til en efterhånden omfattende serie af bærbare og mobile højttalere.

Beoplay P6 er designet af den prisbelønnede designer Cecilie Manz med stor fokus på detaljerne og med klare referencer til det ikoniske Bang & Olufsen Beomaster 6000-lydsystem. Højttalerens form sikrer, at den står sikkert og stabilt, og den jævne overflade i aluminium gør det nemt at gribe fat i den fra enhver vinkel. Den anodiserede og perleblæste skal i aluminium er forsynet med det karakteristiske hulmønster, der smyger sig elegant om hjørnerne for at sikre 360graders lydspredning, mens den robuste dobbelte læderrem giver en varm kontrast og en praktisk funktion.

Beoplay P6 har integrerede fleksible knapper, som er fræset ind i aluminiumskabinettet og gør, at knapperne let kan trykkes ned for derefter at vende tilbage til deres oprindelige position. Brugerfladen er forsynet med en OneTouch knap, der giver adgang til flere intelligente funktioner og er kompatibel med smartphonen via Siri eller Google Assistant og BeoPlay App.

Beoplay P6 lanceres i to farver, Black og Natural og den leveres med et USB-C-opladerkabel i æsken.

www.beoplay.com