18.04.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Bålmad: Muslinger på elegant vis

Indhold fra partner Hvad er dette?

Overrask dine gæster og servér blåmuslinger med grønne urter i en STAUB muslingegryde

Blåmuslinger med grønne urter

Opskrift
4 personer

1 kg blåmuslinger

300 gram rejer, gerne røget

300 gram knivmuslinger

4 østers Gillardeau

1 dl hvidvin tør

100 gram økologisk smør

100 gram økologisk fløde

Frisk timian

Frisk citronmelisse 

Sådan gør du:

Vask muslingerne grundigt. Skyl og børst muslingerne i koldt vand. Er de slået itu eller lukker de sig ikke, når de bankes let mod køkkenbordet, skal de kasseres.

Damp skaldyr, østers og blåmuslinger i hvidvinen over bål til muslingerne har åbnet sig.

Sigt væsken over i en lille kasserolle og opvarm forsigtigt på medium varme. Rør godt rundt og jævn med smør og fløde.

Hæld væsken tilbage over muslingerne og pynt med urterne. Krydr med salt og peber og servér med godt hjemmebagt brød.

Velbekomme

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere