Jobopslag

ASSSISTANCEMEDARBEJDERE / BOLIG OG DESIGN

Bahne

www.bahne.dk

  • kontakt@bahne.dk
  • 60 37 30 05
Se profil  
Stilling: ASSSISTANCEMEDARBEJDERE / BOLIG OG DESIGN
Ansættelses­forhold: Deltid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 15.10.2018
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 28.06.2018
Søg job  

Bahnes mode- og designkoncept åbner ny butik i Regina-bygningen på Strøget i Århus midt oktober 2018. Vi glæder os til at åbne en ekstraordinær butik med masser af oplevelser indenfor mode, design og interiør. Vil du være en del af eventyret?

Vi søger dygtige assistancemedarbejdere til start midt oktober 2018.

Bahne forhandler alle de kendte mærkevarer i branchen og tilbyder en afdeling med masser af muligheder i et område med stor kundetilgang.

Der er tale om en deltidsstilling på ca. 10-15 timer om ugen – fordelt på formiddag/aften/weekender + sommerferie efter behov.

Vi forestiller os, at du er studerende eller andet. Det vigtigste er, at et fleksibelt deltidsjob passer ind i din tilværelse. Du interesserer dig for design og er indstillet på at give vores kunder en oplevelse ud over det sædvanlige. Herudover forventer vi, at du er udadvendt, smilende, energisk og pligtopfyldende.

Det er en fordel, at du har erfaring som sælger og kender vigtigheden af god service.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag, en god atmosfære, gode arbejdsforhold og søde kolleger.

Vil du være med til at åbne Bahnes 20. butik i oktober 2018 – og kan du nikke genkendende til ovenstående? I bekræftende fald glæder vi os til at modtage din ansøgning. Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) mærket ”Århus/Assistance/Bolig” sendes til Annette Olsson pr. mail job@bahne.dk.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 2-3 uger, er stillingen besat til anden side.

Tags: Bahne

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere