Add this: 

Branchenyt

Arkitekter på arbejde…

Forum Copenhagen danner for tredje gang rammen om ARCHITECT@WORK i dagene 16.-17. maj 2018.

ARCHITECT @ WORK er ikke en traditionel messe, men nærmere en innovation-event med fokus på networking, inspiration og med et selekteret udvalg af udstillere. De besøgende er arkitekter, indretningsarkitekter, ingeniører og andre interessenter fra arkitektur- og byggebranchen og på messen er det meningen at de kan de få et effektivt indblik i tidens mest interessante innovative løsninger.

I forbindelse med eventen finder der sideløbende udstillinger og events sted og i år har de temaet: Tekstiler og Arkitektur og her behandles det hvordan tekstiler indtænkes i arkitekturen og hvordan tekstiler mikses med traditionelle byggematerialer for at opnå visuel fornyelse og ligeledes skabe en række praktiske fordele som forbedret trivsel, øget bæredygtighed, bedre akustik og lysregulering.

Desuden færdiggøres der p.t. et program med en række spændende gæstetalere, heriblandt Kreativ Direktør og Partner Jesper Gottlieb fra Gottlieb Paludan Architects.

De udvalgte udstillere og deres individuelle input til byggebranchen godkendes af en dansk, faglig jury ud fra strenge kriterier for innovationsgraden. De deltagere som slipper gennem nåleøjet, præsenterer deres bidrag på stande, som fremstår velstruktureret og ensartet i størrelse, placering og udformning. Dette koncept er karakteristisk for samtlige ARCHITECT @ WORK-events verden over, og giver udstillerne lige vilkår, samtidig med at de besøgende får en effektiv og fokuseret oplevelse.

Der afholdes i 2018 hele 17 ARCHITECT @ WORK-events internationalt, som del af en serie på 24 events i 14 lande. ARCHITECT @ WORK blev første gang afholdt i 2005 i Belgien.

www.architectatwork.dk