Brands

AQVIA®

Fra postevand til perlende danskvand.

Med et enkelt tryk forvandler AQVIA® danskvandsmaskinen dit friske vand fra hanen til perlende danskvand. Helt enkelt.

AQVIA danskvandsmaskinen udvikles og produceres i Norden med design, funktion og kvalitet for øje; rene og enkle former, der følger skandinavisk designtradition og giver smukke linjer til køkkenet. Med et enkelt tryk forvandler danskvandsmaskinen dit friske vand fra hanen til perlende danskvand. Danskvandsmaskinerne leveres med en kulsyrepatron fra AGA(425 g), som rækker til ca. 60 liter hjemmelavet danskvand – alt efter hvor meget brus, du ønsker at tilsætte.

AQVIA danskvandsmaskinen, som hverken anvender batterier eller el, er helt uden ledninger, og kan derfor placeres præcis hvor det ønskes. AQVIA danskvandsmaskinen leveres med en AGA kulsyrepatron og en eller to vandflasker, afhængig af model.

Produktområder:
  • Husholdningsapparater
AQVIA® Exclusive

Ren luksus i kvalitet af stål

AQVIA® Exclusive danskvandsmaskiner er ren luksis i kvalitet af stål, lakeret under høj temperatur med en hærdet og perfekt glat overflade, der er ekstra hård og slidstærk.

AQVIA® Exclusive leveres i to forskellige versioner, Exclusive Steel samt Exclusive Steel Stainless, hvoraf sidstnævnte er produceret i rustfrit stål.

AQVIA® Exclusive Steel er lanceret i tre elegante udgaver - Pure White, Deep Black og Dark Bronze.
AQVIA® Exclusive Steel Stainless leveres i farvenuancerne Black og Creme.

AQVIA® Exclusive Steel er kåret som Bedst i Test* af dagbladet Politiken samt af svenske Wise Guide inden for kategorien danskvands- og sodavandsmaskiner på markedet i dag.

Se testen fra Politikken her og testen fra Wise Guide her

AQVIA® Balance

Stilren plast med detaljer i softcell

Udformningen af Balance ligner den populære og Bedst-i-Test belønnede Exclusive-model og har samme teknik.

AQVIA® Balance er stilren plast med detaljer i softcell. Danskvandsmaskinen blev introduceret i 2012, og er i dag kåret som Bedst i Test* af Familie Journal samt af det svenske forbrugerprogram PLUS på Sveriges Television. AQVIA® Balance blev endvidere kåret som Bedst til Prisen* af svenske Wise Guide.

Se testresultaterne fra: 
Familie Journalen her,  
Forbrugermagasinet PLUS her, og fra
Wise Guide her

AQVIA® Balance findes i tre elegante nordiske  farvenuancer - Snow White, White og Black.

AQVIA® Vandflasker

AQVIA® vandflaskerne fås i flere skønne, lysende farver og er smukke og stilrene og værdige til et flot dækket bord.

Vandflaskerne er fremstillet af PET (polyethylentereftalat) og helt uden BPA *. PET er ideel til at opbevare drikkevarer i, og har gode egenskaber i forhold til kulsyreholdige drikke og den CO2, der indløses i drikken. Flere fordele er, at PET vejer meget lidt, holder, selvom du taber flasken på gulvet, og er let at gøre ren i hånden.

AQVIA® vandflaskerne leveres i to forskellige versioner, hvoraf den ene er udstyret med top og bund af rustfrit stål. Begge typer har et tætsluttende skruelåg og gevind på halsen, som gør det nemt at sætte dem i danskvandsmaskinen og tage dem ud igen.

AGA kulsyre

AGA's kulsyrepatroner passer til alle sodavands- og danskvandsmaskiner på markedet.

AGA’s kulsyrepatroner kan anvendes til alle modeller på markedet, herunder AQVIA danskvandsmaskiner, AGA/SparklingWater, WasserMaxx, SodaStream, Soda-Club og Soda-Fresh. Kulsyrepatronerne benyttes også af Electrolux køleskabe model “Source”, AEG køleskabe model “Aqua Fizz” samt til ASKO’s køle/fryseskab model Homepub.

AGA’s forhandlere ombytter alle mærker af kulsyrepatroner, så længe det er 425/430 grams flasker.

Alle AQVIA danskvandsmaskiner leveres med en kulsyrepatron (425 g), som rækker til ca. 60 liter vand afhængig af hvor meget kulsyre du vil have i.

Produktområder:
  • Husholdningsapparater
  • Køkkenmaskiner
  • Køkkenudstyr

Info

Om os

AGA er Nordeuropas førende selskab inden for industrigasser og et varemærke med mere end 100 års erfaring og traditioner. Lige siden svenske Gustav Dalén udnyttede acetylen til at revolutionere anvendelsen af fyrtårne i hele verden, har selskabet været gennemsyret af opfinderglæde – med brugerens behov i centrum og luften som råvare til en mængde forskellige gasser.

Gas anvendes i et omfang, som sikkert er ukendt for de fleste – til svejsning, køling, opvarmning, industriel rensning eller laboratorieanalyser. Industrigasser fra AGA spiller en vigtig rolle ved metallurgiske processer, i den kemiske industri, i levnedsmiddelindustrien, ved miljøbeskyttelse, ved fremstilling af glas og elektronik, i lægemiddelindustrien og ved forskning og udvikling.

Men også i vores hverdag er AGA med på forskellige måder. Når du drikker en øl eller sodavand på en cafe, er det kuldioxid fra AGA, der har dannet kulsyren i væsken. Med dit postevand derhjemme kan du let skaffe dig lidt boblende luksus i hverdagen ved hjælp af AGA’s danskvandsmaskine. Propan kan være nødvendig både til grillen og til terrassevarmeren ved sommerens udendørsliv, og til festen hjælper tørisen med at holde maden kold. Denne kan også anvendes til spændende drinks og tricks i form af ”røgen” fra tørisen.

AGA har virksomheder i Skandinavien og Baltikum og er i dag en del af The Linde Group.

Kontakt

AGA A/S
Vermlandsgade 55a
2300
København S
Tel.: 32 83 66 00
aqvia@dk.aga.com

Kontaktpersoner

Nima
Account Manager
tlf.:
40549908
Lennart
Sales Manager
tlf.:
40549922
Gert Christiansen
Regional Sales & Marketing Manager, Sparkling Water, AGA A/S
tlf.:
40549921