Jobopslag

Afdelingsleder Køkken/Stel

Sinnerup

www.sinnerup.dk/

  • web@sinnerup.com
  • 36 96 52 52
  • Clemensbro 2
Se profil  
Stilling: Afdelingsleder
Ansættelses­forhold: Fuld tid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Fyn
Oprettelses­dato: 28.06.2018
Søg job  

Kunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som sælger hos Sinnerup lige noget for dig. Her kan du gennem passioneret, personligt salg og service gøre en stor forskel for vores kunder, der besøger vores butikker for at blive inspireret og går derfra tættere på drømmen om at bo lækkert.

Hos Sinnerup deler vi din passion for livsstil, kvalitet og design

Selv efter godt 45 år på bagen er vi stadig et halvt skridt foran, når det kommer til trends og livsstil. Det er vi stolte af. For det betyder, at vi har succes med vores passion: livsstil, kvalitet og design. Den kan du læse mere om på www.sinnerup.com.

Egentlig startede det med en enkelt butik i Holstebro. Med hjælp fra vores fantastiske medarbejdere er vi i dag vokset til at være 13 butikker fordelt i Danmark og Tyskland. Det er en positiv rejse, som vi fokuserer på skal fortsætte i samme retning, og vi søger derfor en sælger til vores butik i Odense. Vil du være med?

Få ansvar, udvikling og dygtige kolleger

Som sælgende leder får du stort ansvar for vores køkken-område. Det betyder, at du får arbejdsdage, der sjældent er ens, og hvor du står for at:

  • Sælge samt rådgive og servicere kunderne
  • Gøre butikken salgsklar
  • Pakke varer ud og stille dem op
  • Generelt sikre, at der er styr på dit område i butikken

Vi går meget op i, at vi skal være den levende detailhandel. Så du får gode muligheder for at vise initiativ og engagement, fx ved at udvikle og afprøve dine egne idéer. Og så bliver du en del af en butik med 13 kolleger, der er dedikerede, dygtige og klar til at byde dig velkommen. Vi støtter, inspirerer og motiverer hinanden til at give kunderne de bedste oplevelser.

Passionen, der driver værket

Det her er et job, hvor du virkelig skal have lyst til at gøre en forskel for kunden og kollegerne. Og så har du selvfølgelig en passion for livsstil, kvalitet og design. Sammen med din vindermentalitet er det den, der driver dig.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er ansvarlig, respekterer deadlines og tager personligt ejerskab for dit område og dine opgaver
  • Vil være med til at udvikle os, ligesom du gerne vil udvikle dig selv og dine evner
  • Er en holdspiller, der gerne går den ekstra mil for kollegerne

Er du klar til at blive en del af et fantastisk team?

Hvis du har spørgsmål så ring til Mette Kirkeby Nielsen på 24 82 23 26

Upload venligst din ansøgning nedenfor.  Ansættelse hurtigst muligt.

Tags: Sinnerup

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere