Add this: 

INTERIØR

70´ernes macramé stil har fået comeback

Er du vokset op i 70´erne? Så husker du helt sikkert den særlige macramé stil - en stil hvor der anvendes knuder og knob i stedet for vævning og strik. Som en naturlig forlængelse af den længerevarende retro trend, har macramé nu for alvor fået comeback.

Fakta

Södahl Macramé Cushion, 50 x 50 cm, vejl. kr. 399,95

Södahl Macramé Cushion, 40 x 60 cm, vejl. kr. 399,95

Macramé vækker gamle håndværkstraditioner til live og giver det helt rigtige autentiske look, og Södahl har netop lanceret to puder lavet med inspiration fra macramé-teknikken.

Ved macramé opstår der et tredimensionelt, skulpturelt udtryk, når forskellige teknikker og materialer blandes. Det giver et skønt unika look, når de håndgjorte puder kombineres på tværs af mønstre og farver - ægte moderne boheme-stemning med et strejf af 70'er-hippie.

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien