Add this: 

KØKKEN

SMUKT SALATBESTIK FRA ZONE DENMARK

Enkelt design i smukt asketræ.

Det nye salatbestik, der er en del af den velkendte PEILI serie, er lavet i asketræ. Dets enkle design og udformning i træ supplerer PEILI skålene på bedste vis.

Skab forskellige udtryk med PEILI skålene og salatbestikket, ved blot at ændre farven på skålen. En sort skål giver feks. et rå look, hvor en hvid skål sammen med træet vil skabe et mere feminint udtryk. Spice borddækningen op ved at vælge PEILI skålen i Siena Red og skab et flot farvespil på bordet. 

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollectiondenmark.dk/

http://kj-collection.dk/