Add this: 

KØKKEN

​ELEGANT TILBEHØT TIL ANRETNINGEN

Smukke skeer i asketræ

Fakta

Skeerne fås i 2 størrelser:
14 cm og 18 cm.

De nye skeer fra ZONE PEILI serien, supplerer den populære serie rigtig godt.

Skeerne fås i to størrelser og er begge lavet i asketræ. Den lille ske har en fiks størrelse der passer rigtig godt i de små PEILI skåle og kan bruges til små snacks og dressinger.

Mix og match skåle og skeer og skab en smuk servering. 

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollectiondenmark.dk/

http://kj-collection.dk/